A02406C

CTAS Winter WP (Non-GTX)

110.00 € 55.00 €

Kategoria: LIFESTYLE

Nënkategoria: Atlete unisex

Shteti:

Stili: FOOTWEAR

Raporti: 41480

Zgjidhni Madhësinë
40
41
42
42.5
43
44
45
Qëndroni të ngrohtë dhe të thatë. Chuck Taylor All Star Winter fillon me një sipërme lëkure kundër ujit dhe lidhëse që largon lagështinë për t'ju mbajtur të thatë. Mbrojtja vazhdon në brendësi, me një rreshtim të brendshëm të papërshkueshëm nga uji dhe të ngrohtë që mbron nga të ftohtit. Një shollë e jashtme tërheqëse ju mban të sigurt në sipërfaqe të lëmuara, ndërsa një çorap OrthoLite ruan rehati gjatë gjithë kësaj!
LEKURE/GOME
sportas.shop do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në lëvizje, pra është jashtë magazines tonë. Mallrat mund të vonohen për shumë shkaqe njëra prej te cilave mund të jenë forca madhore të tipit, kushtet atmosferike te rënduara, bllokime rrugësh tokësore për shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjetër që e pengon rrjedhshmërine e procesit të transportimit te mallit.

Shtuar në shportë

CTAS Winter WP (Non-GTX)

Sasia: 155.00 €