DJ7929-100

W REACT PEGASUS TRAIL 4 GTX

184.00 € 92.00 €

Nënkategoria: Atlete per femra

Shteti:

Raporti: 43230

Zgjidhni madhësinë:
36.5
37.5
38
38.5
39
40
SINTETIKE35% TEKSTIL65%/GOME100%
sportas.shop do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në lëvizje, pra është jashtë magazines tonë. Mallrat mund të vonohen për shumë shkaqe njëra prej te cilave mund të jenë forca madhore të tipit, kushtet atmosferike te rënduara, bllokime rrugësh tokësore për shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjetër që e pengon rrjedhshmërine e procesit të transportimit te mallit.

Shtuar në shportë

W REACT PEGASUS TRAIL 4 GTX

Sasia: 192.00 €