422011-18

LONSDALE 2PK TRUNK SN40

23.00 € 11.50 €

Kategoria: TRAINING

Nënkategoria: Bokserica per meshkuj

Shteti:

Stili: AKSESOR

Raporti: 31932

Zgjidhni Madhësinë
2XL
L
M
S
XL
Aksesorë
95% PAMBUK 5% ELASTANE
sportas.shop do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në lëvizje, pra është jashtë magazines tonë. Mallrat mund të vonohen për shumë shkaqe njëra prej te cilave mund të jenë forca madhore të tipit, kushtet atmosferike te rënduara, bllokime rrugësh tokësore për shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjetër që e pengon rrjedhshmërine e procesit të transportimit te mallit.

Shtuar në shportë

LONSDALE 2PK TRUNK SN40

Sasia: 111.50 €