FV2345-500

LEBRON XXI

230.00 €

Kategoria: BASKETBALL

Nënkategoria: Atlete per meshkuj

Shteti:

Stili: FOOTWEAR

Raporti: 45396

Zgjidhni Madhësinë
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
Herën e fundit, LeBron e ktheu skenarin në lojën e tij të këpucëve ashtu siç mundet vetëm Mbreti. LeBron XXI ka një sistem kabllor që funksionon me jastëk Zoom Air dhe një dizajn të lehtë, të ulët në tokë, duke ju dhënë rrjedhshmëri të shkathët dhe shpërthyese pa peshë të tepërt.
LEKURE81 % SINTETIKE15 % TEKSTIL4/GOME100 %
sportas.shop do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në lëvizje, pra është jashtë magazines tonë. Mallrat mund të vonohen për shumë shkaqe njëra prej te cilave mund të jenë forca madhore të tipit, kushtet atmosferike te rënduara, bllokime rrugësh tokësore për shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjetër që e pengon rrjedhshmërine e procesit të transportimit te mallit.

Shtuar në shportë

LEBRON XXI

Sasia: 1230.00 €